23 de marzo de 2009

Tarta cumpleanos




















2 l de nata
Azúcar
Fresas
Licor de melocotón
Auga

Facer un almibar quentando un vaso de auga cun bo chorro de licor de melocotón e tres cucharadas de azúcar. Partir o biscoito en dúas capas e emborrachar cada unha delas co almíbar quente. Deixar enfriar.
Laminar as fresas. Montar a nata e botarlle azúcar.
Poñer a base de biscoito e cubrir --> nata - fresas - nata. Poñer a outra capa do biscoito e cubrir con nata. Cubrir tamén os bordes de nata. Adornar con abundantes fresas por encima e polos lados.

2 comentarios:

  1. Realmente exquisito, exquisito, exquisito...

    ResponderEliminar
  2. Realmente gracias, gracias, gracias! Teño que poñer a receita do bizcocho. A ver se actualizo que hoxe imos facer 3 tartas destas na miña casa

    ResponderEliminar