Copio 3 aliños do número 209 da revista Clara, que me gustaría probar:
Vinagreta con mermelada
Engadir unha cucharada de mermelada de arandos sen azúcar ao típico aliño das ensaladas de aceite, sal e vinagre. Na revista di que vai perfecto para ensaladas con fruta, así que me pegaría ca "ensalada de piña, kiwi e alcachofas" e ca "Ensalada mixta" que xa teño subidas ó blog.
Mel e mostaza
Mesturar unha cucharada de mostaza con dúas de aceite e engadir unha de mel, outra de zume de limón, sal e pementa. Recomendada para ensaladas de arroz.
Iogur e herbas
Mesturar medio iogur con dúas cucharadas de aceite, unha pizca de zume de naranxa, pementa, romero, orégano e albahaca. Recomendada para ensaladas de pasta e polo.
(deixoos aquí para non olvidalos)
23 de enero de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario