18 de febrero de 2010

Chourizos asados na chimenea



Chorizos caseiros pouco curados
Viño tinto/branco ou cervexa

Envolver o chourizo en papel aluminio, deixar un dos extremos sen pechar para poder poñerlle un chorro de viño. En vez de viño, tamén se lle pode poñer cervexa (Estrella Galicia, por suposto).
Preparar a chimenea, separando os troncos que teñen llama e deixando sólo as brasas. Meter durante uns minutos entre as brasas.

Nota: Boísimos para merendar nunha tarde de neve!

4 comentarios:

  1. boísimos non, superboísimos. Un dos pequenos praceres da vida!!!!

    ResponderEliminar
  2. enhoraboa a autora de este blog de cociña!!! tiven a ocasión de probar recentemente nunha celebración cun grupo de amig@s e familiares varias das súas receitas elaboradas por ela mesma e están para chuparse os dedos. Destaco os champiñons recheos o forno con verduriñas uns e con xamón amén doutros aderezos outros...riquísimos! O broche de ouro sin duda algunha, unha fantástica "tarta de cumpleanos" (ver a receita), toda unha explosión de sabores e texturas no paladar. Excelente.Saudiños, Papuxa

    ResponderEliminar
  3. Así da gusto ter invitados... Moitas gracias ¿Papuxa? jajaja...

    ResponderEliminar
  4. www.boasmigas.com
    Pasteleria Boas Migas. Pastelería y confitería artesana en Pontevedra (Mourente). Pan artesano, pasteles, Tartas temáticas, empanadas, pizzas, roscas, catering.

    ResponderEliminar