27 de mayo de 2010

Muffins albinos de arandos / Muffins albinos de chocolate

2 tazas de fariña
1/3 taza de azúcar blanco
1/3 taza azúcar moreno
2 cucharadas de levadura
1/2 cucharada de sal
2/3 taza de leite
115 g de mantequilla
2 ovos
1 cucharadiña de vainilla líquida
Perlas de chocolate
Arandos

Esta receita está collida de Directo al Paladar.
Mesturamos primeiro os ingredientes secos: fariña, azúcar, sal e levadura. Por outra parte mesturamos os líquidos: ovos, leite, mantequilla e a vainilla. Hai que mesturar ata que estén ben ligados.
Facemos un volcan no centro dos ingredientes secos e metemos alí a mestura líquida. Remexendo o conxunto o xusto para que todo quede integrado, pero sen bater en exceso.

Separamos en dous recipientes e nun engadimos as pepitas de chocolate e no outro os arandos.

Untamos os moldes e poñémoslles masa ata a metade. Metemos no forno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario