
1 kg de castañas
150 g de mantequilla
300 g de azúcar
6 huevos
1 l leite
1 copa brandy
caramelo líquido
Pelar as castañas e poñelas nunha pota con auga fervendo ata que estén cocidas. Sacalas da auga e quitarlles a segunda pel. Unha vez peladas poñelas nun bol xunto co leite e o brandy. Mesturar ou bater ata conseguir unha mestura fina.
Separar as yemas das claras. Mesturar as primeiras co azúcar e engadilas á mestura anterior. Bater as claras a punto de neve e engadir.
Botar todo nun molde untado de caramelo. Poñer ao baño María no forno durante máis ou menos media hora.
Mimadriñaquerida!!! Que bo ten que estar esta torta. Impresionante. Pero, ou lin mal, ou cando lle engades a nata?
ResponderEliminarBiquiños
Gracias Caldebarcos! Colouseme o da nata, pero a verdade é que non leva nata... Xa está solucionado!
ResponderEliminar